Tips & Tricks of Plant-based cooking

Tips & Tricks of Plant-based cooking

28. 2. 2016

12714171_10154545795618219_933527296_n12736069_10154545798273219_2117977501_n

Z klíčků, rostlinných másel, mlék (které sami připravíme za zlomek ceny a s minimalní obalovou stopou), budeme tvořit vegetariánské, veganské, přirozeně bezlepkové, i raw pochoutky. Nasdílíme tipy pro jejich každodenní přípravu i pro slavnostní příležitosti. Tento 4-hodinnový workshop je zaměřen na zdravé a výživové hodnoty; je inspirován sezónními, snadně přístupnými surovinami (s minimální ekologickou stopou), které pomohou posílit vaše zdraví a znovu obnovit potravinovou soběstačnost, která se vytrácí v dnešním konzumním světě. Jakmile si osvojite tyhle znalosti, budete si vždy chtít vytvořit vlastní pomazánky, nápoje a jídla s vysokou nutriční hodnotou.

Počet účastníků limitován. Cena 1450kč, zahrnuje bio suroviny, ochutnávku, nápoje a pronájem prostoru.

Rezervace na: info@earthmatters.me, 732557311

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *