Tato raw cukrárna má v nabídce denně více než 15 druhů raw dortů, snídaňové menu a někdy také zmrzlinu. Všechny raw sladkosti vyrábí sama majitelka restaurace Veronika, která kromě denního menu také připravuje dorty na zakázku. Mezi hlavní ingredience patří kakaové máslo, kokosový olej, čokoláda, avokádo, ořechy a ovoce, které pochází od malých lokálních pěstitelů. Najdete tu také kávu z malé rodinné farmy Los Andes nebo českou značku raw tyčinek Markol, s jejichž výrobci se majitelka zná osobně. Navíc si tu můžete koupit další raw dobroty, kuchařku nebo absolvovat kurz raw pečení.
„Sladké tajemství jsou moje recepty! Nedala bych do dortů nic co nemá 100% kvalitu.“ – Veronika Plajnerová, majitelka
Fotky: Greenglasses and Sweet Secret of Raw
Maracuja cheesecake je nejlepší raw dort, co jsem kdy jedla!!!