Ve španělštině „hvězda“, Estrella opravdu svítí, pokud jde o vegetariánské restaurace v centru Prahy. Díky útulnému a decentnímu interiéru je skvělým místem pro oběd i večeři. Menu, které je výběrem mezinárodních kuchyní, je rafinovaně a láskyplně prezentováno a zahrnuje chutné možnosti jako je portobello rizoto s lanýžovým olejem, špenátový quiona burget a thajská Tom Yum polévka, vyrobené z kvalitních surovin, které se mění v závislosti na ročním období. Ve snaze být udržitelnější restaurace používá 20% bio potravin pro sezónní menu, pivo a víno z místních pivovarů a vinic, a také uklízí eko čistícími produkty.
Jídlo je má srdcová záležitost. Vnímám jej jako určitou formu umění a vyjádření. Mým přáním je lidem ukázat, že vegetariánská kuchyně může být nejen zdravá, ale zároveň i vizuálně atraktivní, chuťově bohatá a uspokojivá. Důležitým faktorem je pro mne zpětná vazba našich zákazníků, díky které mohu neustále zdokonalovat své nabyté zkušenosti.“ – Jan Lobreis, majitel a šéfkuchař restaurace